Aarhus

Deltag i et kursus på vores internationale sprogcenter i Aarhus

Klar.Parat.

Taler du slet ikke dansk? Så er KLAR.PARAT. det perfekte udgangspunkt for dit danske eventyr. Kun 1.250 DKK for 50 lektioner.

Læs mere

Flex Free (FVU)

FLEX FREE (FVU) er netop det: Flexibelt og gratis. Med udgangspunkt i artikler og andre tekster skriver og taler vi om emner, der er relevante for dig og dit liv i Danmark. Og ja, det er helt gratis.

Læs mere

Speaking Danish

Kommunikationskurset, hvor fokus er på det danske sprog, som det tales af danskere... og at dig... i hverdagssituationer. Kun 1.250 DKK for 40 lektioner.

Læs mere

Netdansk

Individuel undervisning. Interaktive opgaver. Netdansk er online danskundervisning - hvor som helst, når som helst... Praktisk for dig, der er presset med tid på arbejde eller studie.

Learn more

Taldansk Café

Øv din udtale og dit ordforråd og opnå direkte indsigt i den danske kultur gennem uformelle samtaler med danske frivillige fra området. Taldansk er helt gratis.

Læs mere

Lær dansk på din arbejdsplads

Internationale medarbejdere og deres arbejdsplads kan drage stor fordel af et danskkursus. Lærdansk Aarhus tilbyder en række kurser, der er skræddersyet til enhver nationalitet og ethvert uddannelsesniveau.

Læs mere

 

 

Besøg Paludan Müllers Vej 82, 8200 Aarhus N | Ring +45 87 32 54 00 | E-mail aarhus@adm.laerdansk.dk | Find medarbejder

Mandag-Torsdag 08.30-20.30 | Fredag 08.30-12.00 | Lørdag-Søndag LUKKET