Aarhus

Deltag i et kursus på vores internationale sprogcenter i Aarhus

Prøver

Hos os kan du tage de prøver, der er relevante for internationale borgere: Prøve i Dansk 1, 2 og 3, Medborgerskabsprøven og Indfødsretsprøven. Prøverne afholdes på Lærdansk Syddjurs i Rønde og på Lærdansk Aarhus. Læs mere her.

Tilmeld dig prøven her

KLAR.PARAT. (INTRODANSK)

Taler du lidt eller intet dansk? Så er KLAR.PARAT. det perfekte udgangspunkt for dit danske eventyr. Kun 1.200 DKK for 50 lektioner. BEMÆRK prisændring fra 8. marts 2019: 1.500 DKK.

Læs mere

Speaking Danish

Danskkurser med fokus på det danske sprog, som det tales af danskere... og af dig. Kun 1.295 DKK for 40 lektioner. BEMÆRK prisændring fra 8. marts 2019: 1.500 DKK.

Læs mere

FVU

FVU er fleksibelt og gratis. Med udgangspunkt i artikler og andre tekster skriver og taler vi om emner, der er relevante for dig og dit liv i Danmark.

Læs mere

Netdansk

Individuel undervisning. Interaktive opgaver. Netdansk er online danskundervisning - hvor som helst, når som helst... Praktisk for dig, der er presset med tid på arbejde eller studie.

Læs mere

Specialkurser

Vi tilbyder en række kurser, der er skræddersyet kursusdeltagere med specifikke behov. Vores tilbud består af ordblindekurser, eneundervisning, kurser til nordisktalende, kurser til AU ansatte og studerende hos VIA og AU, sundhedsdansk og sågar matematisk kurser

Læs mere

Taldansk Café

Øv din udtale og dit ordforråd og opnå direkte indsigt i den danske kultur gennem uformelle samtaler med danske frivillige fra området. Taldansk er helt gratis.

Læs mere

Lær dansk på din arbejdsplads

Internationale medarbejdere og deres arbejdsplads kan drage stor fordel af et danskkursus. Lærdansk Aarhus tilbyder en række kurser, der er skræddersyet til enhver nationalitet og ethvert uddannelsesniveau.

Læs mere

 

 

Besøg Paludan Müllers Vej 82, 8200 Aarhus N | Ring +45 87 32 54 00 | E-mail aarhus@adm.laerdansk.dk | Find medarbejder

Mandag/Onsdag 08:30-20:30 | Tirsdag/Torsdag 08:30-15:30 | Fredag 08:30-12:00 | Lørdag-Søndag LUKKET