Aarhus

Deltag i et kursus på vores internationale sprogcenter i Aarhus

LÆRDANSK 1-5

Danskkurser fra begynder til avanceret. Få adgang til et fleksibelt betalingskursus af kvalitet hos Lærdansk Aarhus. Et kursus består af 50 lektioner. Undervisningen er en kombination af klasseundervisning (36 lektioner) og online opgaver (14 lektioner).

Læs mere

Netdansk

Individuel undervisning. Interaktive opgaver. Netdansk er online danskundervisning - hvor som helst, når som helst... Praktisk for dig, der er presset med tid på arbejde eller studie.

Læs mere

Prøver 2019

Prøve i Dansk 1, 2 og 3 samt medborgerskabsprøven og indfødsretsprøven 2019. Læs mere om prøverne under prøver eller tilmeld dig direkte her.

Tilmeld dig

Specialkurser

Vi tilbyder en række kurser, der er skræddersyet kursusdeltagere med specifikke behov. Vores tilbud består af ordblindekurser, eneundervisning, kurser til nordisktalende, kurser til AU ansatte og studerende hos VIA og AU, sundhedsdansk og sågar matematisk kurser

Læs mere

Lær dansk på din arbejdsplads

Internationale medarbejdere og deres arbejdsplads kan drage stor fordel af et danskkursus. Lærdansk Aarhus tilbyder en række kurser, der er skræddersyet til enhver nationalitet og ethvert uddannelsesniveau.

Læs mere

 

 

Besøg Olof Palmes Alle 35, 8200 Aarhus N | Ring +45 87 32 54 00 | E-mail aarhus@adm.laerdansk.dk | Find medarbejder

Åbningstider

Mandag-torsdag 08:30-16:00 | Fredag-Søndag LUKKET

Telefontider

Mandag-Torsdag 10:00-14:00 | Fredag-Søndag LUKKET