Ansatte og ægtefæller på Syddansk Universitet

Vi tilbyder danskundervisning til internationalt personale og deres ægtefæller. Vi har både et begynderhold og et øvet hold. Kurserne bliver planlagt i samarbejde med Syddansk Universitet, og du vil modtage din undervisning på SDU. Vores lærere er højtuddannede og vi kan derfor sikre en hurtig og effektiv læringsproces.

Kurser

Syddansk Universitet er en flersproget arbejdsplads, hvor både dansk og engelsk bliver brugt i arbejdstiden. Derfor tilbyder vi alle nye internationale ansatte danskundervisning på små hold.

Tilmelding:
For at tilmelde dig danskundervisning skal du kontakte din afdelings sekretariat eller Carolin Lemke Jensen fra HR-afdelingen på clj@sdu.dk, inden for to uger efter du har modtaget dit CPR-nummer. Deltagelse på kurserne er gratis, og undervisningsmaterialer er ligeledes gratis.
Møde: 
Du vil blive inviteret til et informations- og evalueringsmøde med en sprogkonsulent fra Lærdansk. Ud fra mødet vil sprogkonsulenten afgøre, hvilket niveau du skal starte fra. Hvis du har en ægtefælle/partner, vil denne modtage det samme tilbud. 
Hvor og hvornår: 
Undervisningen vil foregå i den normale arbejdstid. Lektionerne afholdes på Campus på SDU. Du vil modtage en e-mail om tid og sted for din undervisning.