Pre-arrival tilbud

Pre-arrival tilbuddet er for internationale ansatte og deres ægtefæller. Med Netdansk kan du få online danskundervisning online - når som helst, hvor som helst - også før du kommer til Danmark.
 
 

Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde dig mulighed 1, 2 eller 3, bedes du kontakte Netdansk-koordinator Helle Høi på e-mail: 

helle.hoei@adm.laerdansk.dk

Husk at oplyse, at du gerne vil tilmelde dig et pre-arrival kursus. 

Du kan downloade vores flyer her

Mulighed 1Pris 1

Et onlinekursus på 25 lektioner (ca. 50 selvrettende opgaver), der kan tages når og hvor som helst, så mange gange man har lyst til inden for 6 måneder fra startdato. 

 

Mulighed 2Pris 2

Et lærerstøttet onlinekursus på 30 lektioner (ca. 50-60 opgver), der kan tages når og hvor som helst, så mange gange man har lyst til inden for 6 måneder fra startdato. I mulighed 2 er der i alle emner indarbejdet lærerstøttede opgaver, hvor der gives individuel feedback til den enkelte kursist på 10-15 skriftlige opgaver samt udtale-, lytte- og læseopgaver. Disse opgaver kan kun afleveres en gang. Der er ikke lærerfeedback i ferierne.

 

Mulighed 3Pris 3

Mulighed 3 er vores fulde tilbud på Netdansk. Her starter man på bestemte datoer og ikke i ferieperioderne, selvom ferien grænser op til ansættelsessstart. Mulighed 3 er helt på linie med de fysiske sprogskoler - det man får, er et fuldgyldigt undervisningstilbud, der matcher DU3 klasseundervisning - bare individuelt, uafhængigt af tid og sted og online. Nye opgaver hver uge, webkonference på særlige tidspunkter med undervisere og andre studerende på samme niveau. Undervisningen leder frem mod gældende ministerielle test og prøver. 

Antaller af lektioner varierer alt efter dit niveau. Begynder-niveau er enten 5 eller 10 lektioner om ugen. Desuden er der mulighed for at fortsætte, hvor man er nået til med en henvisning fra kommunen, enten virtuelt eller på en sprogskole ved ankomst til landet.