Moduldansk

Lærdansk Herning udbyder de officielle Danskuddannelser (1-2-3). Her lærer du at tale, forstå, læse og skrive dansk.

De tre danskuddannelser er tilrettelagt forskelligt, og som kursist placeres du på den danskuddannelse, der passer til dine forudsætninger og behov for at lære dansk.

Læs mere om moduldansk

Tilmeld dig til moduldansk

Basis dansk

Er et kursus til dig, som ønsker at få kendskab til et dagligdags dansk på relativ kort tid og ligeledes gerne vil se, hvad sprogundervisning kan have af betydning for dit liv i Danmark.

Basis dansk udbydes pt. som både dag- og aftenhold.

Lær mere om Basis dansk daghold

Læs mere om Basis dansk aftenhold

Næste Basis dansk aftenhold starter i uge 45 og løber til uge 10 2019.

Tilmeld dig Basis dansk

FVU

Hvis du taler lidt dansk, kan du deltage i gratis og fleksible danskkurser (FVU), hvor vi fokuserer på det talte og skrevne sprog.

Taler du slet ikke dansk, så starter du på Basis danskkurset.

Læs mere om FVU

Tilmeld dig FVU

Dansk for studerende

Er du i Danmark for at studere på AUH eller VIA, kan du gå til 'Dansk for internationale studerende'. Lærdansk Herning udbyder et kursus målrettet unge studerende, hvor du får introduktion til det dansk sprog i dagligdagen og på dit studie.

Lær mere om Dansk for international studerende

Tilmeld dig Basis dansk

Netdansk - online lektioner

Foretrækker du at studere om aftenen eller i weekenden? På arbejde? Derhjemme? Med Lærdansk kan du vælge mellem et bredt udvalg af klasser på sprogcentret. Derudover kan du tilføje praktiske og interaktive online-lektioner med konstruktiv feedback. På Netdansk, vores online sprogcenter, har du alle fordelene ved Lærdansk i trygge rammer. Kombinér Netdansk med lektioner hos Lærdansk Herning eller gå all-in og tag et 100 % online forløb.

Mere om Netdansk

For ordblinde

Hos Lærdansk kan vi afdække ordblindhed ved hjælp af en test. Testen varer 30 minutter. Hvis testen viser, at du er ordblind, kan du få specialundervisning på små hold.  

For mere information kontakt os pr. telefon 96261726 eller på mail herning@adm.laerdansk.dk