Tysk

 
 

Hvad er det?

Tyskland er et utroligt spændende rejseland med store kulturelle forskelle mellem nord og syd samt en smuk natur. Desuden er Tyskland det land, Danmark eksporterer flest varer til, derfor kan tysk også være godt at skrive på CV’et.

Niveauer

Niveau 1 - Begynder

Bliv god til tysk – vi starter fra begyndelsen. Kurset er for dig, der er nybegynder eller har meget begrænset kendskab til tysk. Vi sætter fokus på at opbygge et godt ordforråd, arbejder med udtale gennem dialog og inddrager interessante emner som fx. tysk kultur. Hvad enten du skal på ferie i Tyskland, skal bruge sproget i din dagligdag eller noget helt tredje, så vil du på dette kursus blive klædt godt på til netop det formål, du har med at lære sproget.

Niveau 2 - Let øvede 1

Bliv bedre til tysk. Kurset er for dig, som allerede er kan noget tysk, men som ønsker at blive endnu bedre. Du vil på dette kursus få mere træning i både at formulere dig mundtligt og at læse og skrive på tysk. Hovedvægten ligger på det talte sprog, så du kan få mere ud af mødet med tyskerne.


Vi inddrager forskellige emner som fx hverdagssituationer, ferie, kultur, samfund mm. Der vil i forløbet derfor også være lytteøvelser, små rollespil og dialoger omkring vedkommende og aktuelle emner. 

Info

Varighed og tidspunkt

2 lektioner per mødegang, 10 uger, i alt 20 lektioner

Tirsdag 17:00 - 18:45

Start: 02-04-2019

OBS: For at starte et hold skal der være minimum 12 deltagere per kursus.

Pris og indhold

DKK 1.245

Læringsplanerne for vores kurser er baseret på bestemte materialer. Der må forventes en mindre udgift til materialer.

Udover dit kursus får du adgang til:

  • Online ordbog

Tilmelding

Tilmeld dig TYSK