Specialkurser

 
 

FVU-matematik

Talforståelse, regning og basale matematiske begreber. FVU-matematik kan hjælpe dig med at blive bedre til regning og matematik.

Læs mere

Udtalekursus

Har du problemer med dansk udtale? Du er ikke alene. Faktisk siger næsten alle, der lærer dansk, at netop udtalen er det sværeste. Men der er hjælp at hente. Vores kursus i dansk udtale er målrettet dig, der gerne vil sikre, at du bliver forstået af danskerne.

Læs mere

Nordisktalende

Særligt kursus til nordisktalende med fokus på mundtlig kommunikation og de særlige danske lyde. Vores kursus til nordisktalende er effektiv, hvis du taler et nordisk sprog, fx norsk, svensk, islandsk eller færøsk.

Læs mere

En-til-En

"En-til-En"-kurset fokuserer 100% på dine specifikke behov. Vi kan finde de områder af dit danske sprog, du har behov for at styrke for at arbejde mod dine individuelle mål. 

Læs mere

AU-ansatte

Danskkurser på begynderniveau, let øvede og øvede målrettet internationale medarbejdere og medfølgende partnere. Kurserne er planlagt i samarbejde med Aarhus Universitet. Vi har højtuddannede og erfarne undervisere, der sikrer en hurtig og effektiv læringsproces. Alle vores kurser er i overensstemmelse med den fælleseuropæiske referenceramme for sprog.

Læs mere (på engelsk)

AU + VIA-studerende

Danskkurser på begynderniveau, let øvede og øvede målrettet internationale studerende. Kurserne er planlagt i samarbejde med Aarhus Universitet. Vi har højtuddannede og erfarne undervisere, der sikrer en hurtig og effektiv læringsproces. Alle vores kurser er i overensstemmelse med den fælleseuropæiske referenceramme for sprog.

Læs mere (på engelsk)

Ordblindhed

Ordblindhed skal ikke holde dig fra at lære dansk. Vi kan hjælpe dig.

Læs mere