Specialkurser

 
 

Udtalekursus

Har du problemer med dansk udtale? Du er ikke alene. Faktisk siger næsten alle, der lærer dansk, at netop udtalen er det sværeste. Men der er hjælp at hente. Vores kursus i dansk udtale er målrettet dig, der gerne vil sikre, at du bliver forstået af danskerne.

Tilmeld dig udtalekursus

Læs mere

Dansk for nordisktalende

Særligt kursus til nordisktalende med fokus på mundtlig kommunikation og de særlige danske lyde. Vores kursus til nordisktalende er effektiv, hvis du taler et nordisk sprog, fx norsk, svensk, islandsk eller færøsk.

Tilmeld dig

Læs mere

En-til-En

"En-til-En"-kurset fokuserer 100% på dine specifikke behov. Vi kan finde de områder af dit danske sprog, du har behov for at styrke for at arbejde mod dine individuelle mål.

Læs mere

 

Eksamensforberedelse til prøver

En eksamen kræver grundig forberedelse. Har du svært ved at fremlægge, præstere og gå til eksamen? Så er der hjælp at hente. Lærdansk tilbyder et kort kursus som forberedelse til Prøve i Dansk 2 eller Prøve i Dansk 3. Kurset indeholder en introduktion til både den skriftlige og den mundtlige del af prøven bl.a. prøvens opgaver, hvad lægges der vægt på i bedømmelsen og hvordan arbejder man selv videre derhjemme.

Du får også generel information om regler ved prøvens afholdelse.

Aftenhold
5 mandage 16:30 - 18:40
Start 1. april 2019
Pris 995 DKK

Tilmeld dig eksamensforberedende undervisning

Læs mere om prøverne

Forberedelse til indfødsretsprøven

Næste prøve er d. 6. juni 2019

Vores træningsprogram er baseret på det officielle undervisningsmateriale, og vil hjælpe dig med hurtigt og nemt, at forberede dig til indfødsretsprøven. Vi gennemgår materialet og har fokus på, hvor man finder de vigtigste ord, udtryk og temaer. Undervisningsmaterialet dækker over emner som dansk kultur, historie og samfundsforhold, men man kan ikke give forberedelse til de sidste 5 spørgsmål i prøven, der omhandler aktuelle emner.

Aftenhold
4 onsdage 16:30-18:40
Start: 8. maj
Pris: 995 kr.

Tilmeld dig Forberedelse til indfødsretsprøven

Læs mere om prøverne

Lær sprog

Skal du på ferie i Barcelona? Studere arabisk på universitetet? Eller er du måske bare fascineret af Kina og det kinesiske sprog? På Lærdansk Aarhus tilbyder vi fremmedsprogskurser i arabisk, engelsk, fransk, kinesisk, spansk og tysk.

Aftenhold
10 tirsdage 17:00 - 18:45
Start 2. april 2019
Pris 1.245 DKK

Tilmeld dig

Find dit fremmedsprogskursus

Dansk for studerende

Danskkurser på begynderniveau, let øvede og øvede målrettet internationale studerende. Kurserne er planlagt i samarbejde med Aarhus Universitet. Vi har højtuddannede og erfarne undervisere, der sikrer en hurtig og effektiv læringsproces. Alle vores kurser er i overensstemmelse med den fælleseuropæiske referenceramme for sprog.

Læs mere (på engelsk)

Dansk for AU-ansatte

Danskkurser på begynderniveau, let øvede og øvede målrettet internationale medarbejdere og medfølgende partnere. Kurserne er planlagt i samarbejde med Aarhus Universitet. Vi har højtuddannede og erfarne undervisere, der sikrer en hurtig og effektiv læringsproces. Alle vores kurser er i overensstemmelse med den fælleseuropæiske referenceramme for sprog.

Læs mere (på engelsk)