FVU Engelsk

Vil du lære engelsk, så du kan blive bedre til dit arbejde?
 
 

Hvad er det?

FVU-engelsk er et gratis tilbud til dig, som kan noget dansk og gerne vil blive bedre til at kommunikere og læse på engelsk. Kurset giver dig engelsksproglige kompetencer, som du kan bruge i dit job. Du lærer at forstå, tale, læse og skrive engelsk ud fra emner fra dit job og din hverdag.

 

Læs mere om FVU:

FVU bekendtgørelsen

Aarhus HF og VUC

 

Kurser

Trin 1

Undervisningen på trin 1 er for begyndere. Du lærer at forstå og udtrykke dig på engelsk om basale emner fra dit job og din hverdag. Du lærer også at benytte digitale ordbøger på engelsk.

Trin 2

Du lærer at tale om kendte emner på engelsk - både fra jobbet og fra din dagligdag -, og du lærer at forstå og skrive korte beskeder eller noter. Du får et større ordforråd på engelsk, og du bliver bedre til at søge information på engelsk.

Trin 3

Du bliver bedre til at læse og forstå f.eks. en simpel brugsanvisning på engelsk. Du bliver også bedre til at skrive f.eks. en e-mail og mere udførlige beskeder, og du vil også kunne navigere på engelsksprogede hjemmesider.

Trin 4

Du lærer at læse og forstå mere komplekse tekster, og du lærer at udtrykke dine holdninger og meninger både mundtligt og skriftligt. Du lærer at forklare, give instrukser og forslag på engelsk samt søge efter informationer på engelsk på nettet.

 

Info

Betingelser

Du kan deltage, hvis du har job, og din arbejdsgiver gerne vil have, at du bliver bedre til engelsk. Inden du kan starte, skal du deltage i en screening og en vejledningssamtale. Når du kommer til screeningen, skal du medbringe denne erklæring, som din arbejdsgiver skal udfylde.

Varighed

40 lektioner per kursus

Pris

Gratis

Tilmelding

Henvend dig til vores erhvervskonsulent, Svend Møller, hvis du ønsker at høre mere og deltage i FVU-engelsk. Skriv til: svend.moller@adm.laerdansk.dk

OBS: Du kan deltage, hvis du har job, og din arbejdsgiver gerne vil have, at du bliver bedre til engelsk.