Partnere

Lærdansk er kommunernes og erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner, når det gælder uddannelse i dansk sprog og dansk kultur. For os er ingen partner for stor og ingen partner for lille.

En god investering

Uanset medarbejderens uddannelsesniveau og virksomhedens branche er det en god investering at uddanne dine internationale medarbejdere i dansk. Ikke bare i sproget, men også samfundet og kulturen. Et 360-graders blik på medarbejderen bidrager til arbejdsglæde, arbejdskvalitet og fastholdelse.

Vestas. Vindmøllegiganten har brug for verdens bedste specialister. Derfor inviterede de i starten af 2014 atten japanske ingeniører og deres familier til Danmark. Det kræver en håndholdt indsats, og derfor har Lærdansk gennem hele 2014 hjulpet Vestas med at byde de japanske familier velkommen.

Læs mere om samarbejdet med Vestas

Danpo. Kyllingekæmpen gennemfører en omfattende danskuddannelse af udenlandske medarbejdere på fabrikkerne i Aars og Give, en uddannelse der tilrettelægges i tæt samarbejde med Lærdansk. Satsningen vil resultere i større produktivitet og arbejdsglæde, mener HR-konsulent Mette Høiseth.

Læs mere om samarbejdet med Danpo

Inhouse på universiteterne

Danske universiteter med internationale ambitioner ved godt, at en målrettet danskuddannelse for deres internationale studerende og medarbejdere er en konkurrenceparameter, når verdens bedste hoveder skal lokkes til Danmark. Derfor samarbejder flere af dem med Lærdansk.

Aarhus Universitet. Her sidder en Inhouse Coordinator fra Lærdansk. Hun informerer, koordinerer og arrangerer undervisningstilbuddet. Samarbejdet startede i sommeren 2014, og det er allerede en succes. Ved studiestarten i september 2015 tilmeldte flere end 1.000 studerende sig en danskuddannelse.

Læs mere om Lærdansk på Aarhus Universitet

Syddansk Universitet. Samarbejdet fokuserer på at udvikle en sprogpolitik og et sprogtilbud for de internationale medarbejdere. Løsningen er en skræddersyet sammensætning af holdundervisning på campus, lærerunderstøttet eneundervisning på nettet og en sprog-makker-ordning.

Læs mere om Lærdansk på Syddansk Universitet

Kommunerne vælger Lærdansk

Lærdansk er den foretrukne sprogpartner for en række danske kommuner, som har valgt at samarbejde med os om danskuddannelse og integrationsindsatser.

Lærdansk står for den lovbestemte danskuddannelse af voksne udlændinge i 17 kommuner. Det er næsten halvdelen af de kommuner, der vælger at løse opgaven eksternt. Flertallet af aftalerne er indgået efter udbud, hvor Lærdansk var bedst på pris og kvalitet.

Kommunerne, som foretrækker Lærdansk, er Aarhus, Assens, Favrskov, Herning, Ikast-Brande, Middelfart, Nordfyn, Nyborg, Næstved, Odense, Ringkøbing-Skjern, Ringsted, Sorø, Svendborg, Syddjurs, Vordingborg, Ærø.