Netdansk

Foretrækker du at studere om aftenen eller i weekenden? På arbejdet? Eller derhjemme? Så skulle du prøve Netdansk.

Kurset

Netdansk er danskuddannelsen DU3, bare på nettet. På Netdansk får du individuel vejledning og interaktive opgaver om emner, som passer til dit niveau og dine interesser. Du arbejder med musik, video, podcasts, magasiner og mere. Det gør kurset spændende og engagerende. Netdansk er online, men du får alligevel kvalificeret feedback fra en rigtig lærer. Og hjælpen er aldrig langt væk, for din lærer er også online.

Mere om kurser på Lærdansk

Du bestemmer

Netdansk er online danskuddannelse, når og hvor det passer dig ... meget praktisk når du har en travl hverdag med arbejde og studier. Kombiner de individuelle og interaktive online timer på Netdansk med face-to-face timer på din lokale Lærdansk. Eller gå all-in og tag hele kurset på nettet. Med Netdansk kan du få det lige, som du vil.

Find din lokale Lærdansk

 

Priser

Danskuddannelsen DU3 koster et gebyr på 2.000 kroner per påbegyndt modul. Dertil lægger du et depositum på 1.250 kroner. Depositum betales tilbage, når du afslutter eller afbryder din danskuddannelse.

Kursister, som modtager integrationsydelse eller lignende, er fritaget for gebyr og depositum.

Bor du i udlandet, mangler danskuddannelsesret eller vil slippe for klippekortets tidsbegrænsninger, kan du deltage for 1.500 kroner pr 4 uger. Der er ingen depositum.

 

Kontakt

Lisa Toft, manager
+45 42 14 40 90
lisa.toft@netdansk.eu

Helle Høi, koordinator
+45 52 19 90 11
helle.hoei@adm.laerdansk.dk

Tilmelding

  • Først udfylder du et simpelt skema her på siden.
  • Så kontakter vi dig for at aftale en samtale.
  • Under samtalen sammensætter vi det perfekte kursus for dig.
  • Så er du i gang ...

Tilmeld dig nu