Lærdansk Online - Lær dansk på nettet

På Lærdansk kan du lære dansk på nettet, uanset hvor i verden du befinder dig. Hvis du har brug for et fleksibelt tilbud, der passer til en travl hverdag med skiftende arbejdstider og måske med meget rejseaktivitet, er et Lærdansk onlinetilbud noget for dig.

View this page in English

Pre-arrival

Har du planer om at flytte til Danmark, og vil du gerne lære dansk, før du kommer? Så er Lærdansk Pre-arrival et kursus for dig.

Netdansk - Lærdansk Online

Netdansk er onlineskolen i Lærdansk. Her kan du tage hele Danskuddannelse 3 på nettet, når og hvor det passer dig - meget praktisk i en travl hverdag med arbejde og studier.

Blended

På Lærdansk kombinerer vi onlineundervisning med holdundervisning, så du får det bedste fra begge verdener.

LærdanskABC

Som den eneste sprogudbyder i Danmark tilbyder vi et fuldt udbygget netbaseret alfabetiseringsprogram til DU1-kursister på alle 6 moduler.

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA

COVID-19 INFORMATION

På grund af situationen med Corona-virus er Lærdansk lukket for undervisning på skolerne til og med den 10. maj. Du kan i stedet følge undervisningen online via Google Apps. Bare gå til din holdside på det tidspunkt, hvor du skulle have været til undervisning.

login