Klar til prøve

Går du ikke på en sprogskole, og vil du gerne tage en prøve? Så kan du tage et forberedende kursus på Lærdansk. På et "Klar til prøve-kursus" kan du blive helt klar til Danskprøverne, Studieprøven og Indfødsretsprøven

View this page in English

Klar til PD2

En eksamen kræver grundig forberedelse. Især hvis du ikke går til undervisning på en sprogskole. Lærdansk tilbyder et kort forberedende kursus til Prøve i Dansk 2. Kurset indeholder en introduktion til både den skriftlige og den mundtlige del af prøven.

Klar til PD3

En eksamen kræver grundig forberedelse. Især hvis du ikke går til undervisning på en sprogskole. Lærdansk tilbyder et kort forberedende kursus til Prøve i Dansk 3. Kurset indeholder en introduktion til både den skriftlige og den mundtlige del af prøven.

Klar til Indfødsretsprøven

Lærdansk forberedende kursus er baseret på det officielle undervisningsmateriale, og vil hjælpe dig med hurtigt og nemt at blive klar til indfødsretsprøven.

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA