FVU Start

FVU Start er for dig, der taler dansk som andetsprog og har brug for mere mundtligt dansk. Vi fokuserer på det sprog, du kan bruge i din hverdag. Du udvider dit ordforråd og træner din lytning og udtale. Kurset forbereder til trin 1. 

FVU Start er på 40-80 lektioner. FVU Start afsluttes med en standpunktsbedømmelse, der bedømmes bestået/ikke-bestået.                                                 

FVU Start er ikke sprogundervisning i dansk.

FVU Dansk trin 1 og 2

FVU Dansk er for dig, der gerne vil blive bedre til at læse, skrive og stave på dansk. Vi fokuserer udelukkende på skrivning og læsning og træner bl.a. at skrive enkle ord og kortere tekster. Vi læser også forskellige typer af hverdagstekster, fx avisartikler, brochurer og instruktioner. Vi arbejder med ordforråd, stavning og lettere grammatik.

FVU Dansk trin 1 og 2 er på 40-80 lektioner hver. Hvert trin kan afsluttes med en trinprøve.

FVU Dansk er ikke sprogundervisning i dansk.

FVU Dansk trin 3 og 4

På trin 3 og 4 arbejder vi fortsat med skrivning og læsning, men niveauet er højere, og vi arbejder med stavning af sværere ord og fremmedord. Vi arbejder med forskellige skriftlige discipliner og genrer, og vi går i dybden med grammatikken. Du lærer også at læse og forstå fagtekster.

FVU Dansk trin 3 og 4 er på 40-80 lektioner hver. Hvert trin kan afsluttes med en trinprøve.

Bestået trin 4 kan bruges til ansøgning om dansk statsborgerskab. FVU Dansk er ikke sprogundervisning i dansk.

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA