Vil du lære engelsk, så du kan blive bedre til dit arbejde? FVU Engelsk er et tilbud til dig, som kan noget dansk og gerne vil blive bedre til at kommunikere og læse på engelsk.

Kurset giver dig engelsksproglige kompetencer, du kan bruge i dit job. Du lærer at forstå, tale, læse og skrive engelsk ud fra emner fra dit job og din hverdag. Dit niveau, trin og indhold tilrettelægges i samarbejde med virksomheden.

Kurset består af 4 trin. Hvert trin er på mellem 27 og 40 lektioner.

Trin 1

Undervisningen på trin 1 er for begyndere. Du lærer at forstå og udtrykke dig på engelsk om basale emner fra dit job og din hverdag. Du lærer også at benytte digitale ordbøger på engelsk.

Trin 2

Du lærer at tale om kendte emner på engelsk - både fra jobbet og fra din dagligdag. Du lærer at forstå og skrive korte beskeder eller noter. Du får et større ordforråd på engelsk, og du bliver bedre til at søge information på engelsk.

Trin 3

Du bliver bedre til at læse og forstå f.eks. en simpel brugsanvisning på engelsk. Du bliver bedre til at skrive e-mails og mere udførlige beskeder, og du vil også blive bedre til at læse og forstå engelsksprogede hjemmesider.

Trin 4

Du lærer at læse og forstå mere komplekse tekster, og du lærer at udtrykke dine holdninger og meninger både mundtligt og skriftligt. Du lærer at forklare, give instruktioner og forslag på engelsk samt søge efter informationer på engelsk på nettet.

FVU Engelsk trin 1, 2 og 3 afsluttes med en standpunktsbedømmelse, der dækker over en faglig dokumentation og en samtale, som samlet bedømmes bestået/ikke-bestået.

FVU Engelsk trin 4 afsluttes med en lokalt stillet prøve, der er skriftlig og mundtlig, som samlet bedømmes bestået/ikke bestået.

 

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA