Lærdansk tilbyder særligt tilrettelagte danskkurser fra begynderniveau til mellem- og avanceret niveau. Undervisningen kan foregå enten på en af vores skoler eller på virksomheden. Vores højtuddannede og erfarne lærere vil sikre en hurtig og effektiv læringsproces.

På kurset arbejder du med dine specifikke sproglige behov, både det arbejdsrelaterede sprog og dine hverdagssproglige behov. Du får vejledning i at nå dine sproglige mål, og du kan let skifte til den almene Danskuddannelse 1, 2 eller 3. På kurset får du samtidig mulighed for at skabe et personligt netværk til andre internationale ansatte.

Udover dit kursus får du adgang til:

  • Kursusmateriale og lærebog
  • Øvelser, videoer og opgaver
  • Vores digitale platform
  • Online ordbog
  • Andre online læringsværktøjer

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA

COVID-19 INFORMATION

På grund af situationen med Corona-virus er Lærdansk lukket for undervisning på skolerne til og med den 13. april. Du kan i stedet følge undervisningen online via Google Apps. Bare gå til din holdside på det tidspunkt, hvor du skulle have været til undervisning.

login