Aktuelt i Favrskov

  • Tilmelding til indfødsretsprøven 2020

  • Tilmelding til medborgerskabsprøven

  • Lærdansk Favrskov lukker d. 31.12.20

Tilmelding til indfødsretsprøven 2020

Indfødsretsprøven

Skal du søge om dansk statsborgerskab? Den næste prøve ligger 25. november 2020.

Prøven afholdes i Aarhus!

Tilmeldingsfrist 21. oktober.

Tilmeld dig online her

Har du spørgsmål til prøverne, er du velkommen til at kontakte prøveansvarlig marie Louise Hauge Nielsen på telefon 52 19 95 66 eller send en mail til prove@adm.laerdansk.dk

Tilmelding til medborgerskabsprøven

Medborgerskabsprøven

Skal du søge om permanent opholdstilladelse? Den næste prøve ligger 25. november 2020.

Tilmeldingsfrist 21. oktober.

Tilmeld dig online her

Har du spørgsmål til prøverne, er du velkommen til at kontakte prøveansvarlig Marie Louise Hauge Nielsen på telefon 52 19 95 66 eller send en mail til prove@adm.laerdansk.dk

Lærdansk Favrskov lukker d. 31.12.20

På grund af ændrede markedsvilkår og faldende kursisttal er det en stor udfordring at drive undervisningsaktiviteter med den ønskede kvalitet og rentabilitet. Derfor har DRC/Lærdansk truffet den triste men nødvendige beslutning at afvikle og lukke Lærdansk-skolerne efterhånden som kontaktaftalerne med kommunerne udløber. 

Lærdansk Favrskov lukker d. 31.12.2020. 

Stor tak til vores dedikerede medarbejdere for den store indsats de har leveret, tak til kursister for at vælge Lærdansk og tak til vores samarbejdspartnere, herunder Favrskov kommune for et godt og konstruktivt samarbejde.

 

Kurser

Prøver

Login

Kursister hos Lærdansk har adgang til beskeder fra underviserne, materialer fra lektionerne, online øvelser og meget mere på vores online kursist-platform. Kursister kan logge ind med deres UNI-login.

Åbn login-siden

EN DA