Lærdansk Living

Dine internationale medarbejdere og deres familier er ikke kun i Danmark mellem 8 og 16, men også mellem 16 og 8. Familie- og fritidslivet er vigtigt for, at dine medarbejdere trives. Derfor tilbyder vi pakken Lærdansk Living, som introducerer medarbejderen og dennes familie til dansk kultur, hverdagsliv og foreningsliv med mere. Lærdansk Living tager udgangspunkt i den konkrete medarbejder og dennes families interesser, ønsker og behov.

Kontakt

  • Dorit Ahler, Koordinator
  • 25 68 11 65
  • dorit.ahler@laerdansk.dk

Målgruppe

Lærdansk Living er et målrettet og effektivt tilbud til virksomheder, der vil hjælpe deres internationale medarbejdere og deres familier med at finde sig til rette i lokalsamfundet.

Den første tid i et nyt land er nemlig afgørende for, om medarbejderen og dennes familie falder godt til på deres nye arbejdsplads og i deres nye omgivelser.

Undervisningen

Indholdet af Lærdansk Living tager udgangspunkt i medarbejderen og dennes familie.

Forløbet starter altid med et spørgeskema, hvor hvert familiemedlem svarer på spørgsmål om deres erfaringer og forventninger, fritidsinteresser, sprogkundskaber med mere.

På baggrund af svarene sammensætter vi det konkrete indhold i pakken.

Lærdansk Living skræddersyes fra gang til gang og er målrettet både singler og par, både med og uden børn.

Forløbet

Lærdansk Living består som udgangspunkt af

  • et introducerende møde på 2 timer kort efter ankomsten til Danmark
  • et opfølgende møde på 2 timer, typisk efter 4-6 måneder
  • fri support via email mellem de to møder

Bestilling

Lærdansk Living er en mulighed for virksomheder i hele Danmark. Vil du vide mere om, hvordan Lærdansk Living kan hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere, er du velkommen til at kontakte koordinator Dorit Ahler på +45 25 68 11 65 eller dorit.ahler@laerdansk.dk