Folk med skandinaviske sprog

Vi tilbyder gratis danskundervisning til internationalt personale og deres ægtefæller. Vi har både et begynderhold og et øvet hold. Kurserne bliver planlagt i samarbejde med Syddansk Universitet, og du vil modtage din undervisning på SDU. Vores lærere er højtuddannede og vi kan derfor sikre en hurtig og effektiv læringsproces.

Kurser

Syddansk Universitet er en flersproget arbejdsplads, hvor både dansk og engelsk bliver brugt i arbejdstiden. Derfor tilbyder vi alle nye internationale ansatte et udvalg af specialsyet danskundervisning.

Tilmelding:
For at tilmelde dig danskundervisnings skal du kontakte din afdelings sekretariat eller Carolin Lemke Jensen fra HR-afdelingen på clj@sdu.dk, inden for to uger efter, du har modtaget dit CPR-nummer. Deltagelse på kurserne er gratis og det samme er de materialer, du får.
Evalueringsmøde: 
Du vil blive inviteret til et evalueringsmøde med en sprogkonsulent fra Lærdansk. Ud fra mødet vil sprogkonsulenten afgøre, hvilket niveau du skal starte fra. Hvis du har en ægtefælle/partner vil denne modtage det samme tilbud. Alle deltagere på kurserne vil blive tilpasset det rette niveau.
You will be invited to an assesment meeting with a language consultant from  
Hvor og hvornår: 
Undervisningen vil foregå i den normale arbejdstid. Lektionerne er på nuværende tidspunkt afholdt rundt omkring på SDU. Du vil modtage en e-mail om den konkrete placering af dine lektioner.