DHL Stafetten 2016

Kom med Lærdansk til årets største sociale begivenhed, DHL Stafetten, som foregår tirsdag den 16. august i Mindeparken.

Sammen mod et fælles mål
I år er vi på Lærdansk gået sammen med Integrationsnet og Frivillignet om at deltage i DHL Stafetten. Vi har vores eget store telt med over 150 deltagere, og du skal være med!

Frisk løbetur eller hyggelig gåtur?
Du kan tilmelde dig en fem kilometers stafetløbetur, hvor hver deltager løber fem kilometer. Hvis du hellere vil gå, kan du tilmelde dig en fem kilometers gåtur, hvor du i smukke omgivelser kan snakke med kursister, lærere og andre ansatte her fra skolen.

Lærdansk-kursister vil vinde det hele!
Selvom DHL Stafetten i Aarhus er Danmarks næststørste motionsarrangement med over 47.000 deltagere, så går vi efter at vinde i år! Løbeklubben Mo’s Friends, med flere kursister fra Lærdansk, stiller nemlig med et hold, og de sigter efter den samlede sejr. Du kan følge med i Mo's Friends' træning op til stafetten på deres Facebook-side.

Noget lækker at spise og drikke
Efter vi har løbet og gået, samles vi om mad, drikke, frisk frugt og andre lækkerier - det er rigtig hyggeligt. Hele aftenen slutter af med et stort og smukt fyrværkeri. Og du får selvfølgelig din Lærdansk-løbetrøje med hjem.

Tilmelding
Det er GRATIS at være med, og tilmelding er først til mølle - dog senest tirsdag den 13. august. Du kan tilmelde dig via linksene herunder. I skemaet skal du bare skrive dit fulde navn, din e-mail og om du er fx kursist, ansat eller frivillig.

Tilmeld dig til løbeholdet     Tilmeld dig til gåholdet