Tilmelding

Når du har opholdstilladelse i Danmark, har du ret til gratis danskundervisning. Du skal være 18 år, registreret i Folkeregistret og have et CPR-nummer.

Når du modtager dit CPR-nummer, får du samtidig et brev om, at du er henvist til Danskundervisning.

Det er gratis at gå på en Danskuddannelse - men internationale studerende, medarbejdere og medfølgende ægtefæller skal betale et depositum på 1.250 kroner før opstart.

Når Lærdansk har modtaget din betaling, vil du blive inviteret til en samtale for at finde den rette Danskuddannelse for dig.

En til to uger senere kan du begynde på Lærdansk…Velkommen til.

Hvordan betaler du?

  • Via bankoverførelse til Lærdansk konto nr. 4183-0012274424 (Danske Bank)
  • Via MobilePay til 42 14 08 74
  • Kontant i receptionen hos Lærdansk

Når du betaler, bedes du skrive:

OD for Odense, GL for Glamsbjerg eller MI for Middelfart

• Dag, måned og fødselsår

• Fornavn og efternavn (F.eks. OD 300385 Stephen Hawkins)

Hvad er et depositum?

Depositum er et beløb, som du deponerer midlertidigt hos os. Når du afslutter din Danskuddannelse, får du pengene tilbage. Et depositum er altså ikke en betaling for danskuddannelsen, som er gratis.

Vær opmærksom på:

Hvis du er international studerende, medarbejder eller medfølgende ægtefælle, er du fra januar 2018 omfattet af reglerne om klippekort til Danskuddannelse. Det giver dig ret til Danskuddannelse i op til 3½ år. Klippekortet er gyldigt i 5 år. Du kan finde mere information her.

Hvis du ønsker at udsætte opstart, er det meget vigtigt, du skriftligt meddeler os, hvornår du ønsker at starte på: odense@adm.laerdansk.dk. Gør du ikke det, får det store konsekvenser for den gratis uddannelsesperiode.

Bor du i et andet EU-land, men arbejder i Danmark, har du også ret til gratis danskundervisning. For gratis danskundervisning, skal du kontakte den kommune, du arbejder i.

Har du ikke ret til gratis undervisning, tilbyder Lærdansk Odense undervisning mod betaling.

Pris: 100,- kr. pr. lektion (45 minutter)

Muligheder:

1. Aftenhold (to gange om ugen fra kl. 17.00): 6 lektioner pr. uge, 2.400 kr. pr. måned.

2. Daghold (tre gange om ugen fra kl. 8.00): 15 lektioner pr. uge, 6.000 kr. pr. måned.

Du skal mindst købe 4 ugers undervisning. Vær venligst opmærksom på, at du kun kan få refunderet dine penge, hvis skolen aflyser lektioner.

Hvordan tilmelder du dig undervisning mod betaling i Odense:

Vi afholder samtaler med nye kursister hver tirsdag 13.30 - 14.30 i Østergade 32. Du er velkommen - også uden aftale. Information om sted for samtalen kan fås i vores Information. Efter samtalen modtager du en kontrakt, og efter betaling for en måneds undervisning, modtager du et skema fra os. Ønsker du at høre nærmere om dette tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 63 13 63 13.