Danskkursus - FVU

Den 1. juli indføres der betaling for Danskuddannelse, men vi tilbyder dig fortsat GRATIS danskundervisning i FVU-regi.
 
 

FVU er et gratis tilbud til dig, der ønsker at blive bedre til dansk. For at starte på FVU skal du kunne lidt dansk i forvejen. Du kan skifte til FVU efter modul 1 på Danskuddannelse 3 og efter modul 2 på Danskuddannelse 2 afhængig af dit niveau, som vi vil vurdere.

Forberedelse til danskkursus (FVU)

Hvis du er begynder eller ikke kan nok dansk til at starte på vores danskkursus (FVU), tilbyder vi dig et forberedelseskursus. Kurset består af 50-80 lektioner afhængig af din uddannelsesbaggrund, som vi vurderer ved tilmeldingen. Forberedelseskurset er en kombination af holdundervisning og online øvelser, og det tager mellem 2 og 9 uger af gennemføre afhængig af dine præferencer. Efter forberedelseskurset kommer du til en lille sproglig screening for at vurdere, om du er klar til danskkurset (FVU)*.

Pris: 1250 kr.

Hvad gør jeg?

Ønsker du at tilmelde dig forberedelseskurset, skal du sende en mail til:

Mette Lange: mela@adm.laerdansk.dk 

* Vi kan ikke garantere, at du har det rette niveau til FVU efter forberedelseskurset, da det i høj grad afhænger af din egen indsats.

 

Danskkursus (FVU)

På vores danskkursus (FVU) målretter og tilpasser vi undervisningen, så den passer til dine behov. Vi har FVU på forskellige niveauer – fra FVU Start til FVU trin 4, så der vil også være et niveau, der passer til dig.

På FVU arbejder vi eksempelvis med:

  • at lære flere dansk ord
  • at øve udtale
  • at læse beskeder, nyheder og breve
  • at skrive forskellige tekster
  • grammatik

 Vi tager altid udgangspunkt i dine behov.

FVU, når det passer dig!

FVU er et fleksibelt tilbud. Antallet af lektioner per uge kan varieres, alt efter hvilket kursus du vælger. Der er FVU-klasser både om dagen, aftenen og lørdagen.  

Undervisningen kan foregår på virksomheder, på uddannelsesinsitutioner eller på Lærdansk Aarhus: Paludan Müllers Vej 82, 8200 Aarhus N

 

Hvad gør jeg?

Inden du kan starte, skal du til en sproglig screening screening hos os, hvor vi afgør, hvilket trin du skal starte på.

Hvis du vil høre mere eller tilmelde dig:

Kontakt koordinator Bodil Hvelplund
Telefon: (+45) 87 32 54 53
Mail: 
bodil.hvelplund@adm.laerdansk.dk.