Kommuner

Lærdansk er den foretrukne sprogpartner for en række danske kommuner, som har valgt at samarbejde med os om danskuddannelse og integrationsindsatser.

Lærdansk står for den lovbestemte danskuddannelse af voksne udlændinge i 17 kommuner. Det er næsten halvdelen af de kommuner, der vælger at løse opgaven eksternt. Flertallet af aftalerne er indgået efter udbud, hvor Lærdansk var bedst på kvalitet og økonomi.

Kommunerne, som foretrækker Lærdansk, er Aarhus, Assens, Herning, Ikast-Brande, Middelfart, Nordfyn, Nyborg, Odense, Ringkøbing-Skjern, Ringsted, Sorø, Svendborg, Syddjurs, Sønderborg, Vordingborg, Ærø.

Job & Sprog

Job & Sprog er et sammenhængende og beskæftigelsesrettet integrationsforløb, som Lærdansk tilbyder i samarbejde med Integrationsnet og frivillige fra Dansk Flygtningehjælp.

Jpb & Sprog tager et 360 graders blik på flygtninge og indvandrere og inddrager sprogcentre, virksomheder og frivillige. Målet er beskæftigelse og selvforsørgelse.

Job & Sprog er et forløb, som henvender sig til kommuner, der ønsker en sammenhængende og beskæftigelsesrettet indsats for flygtninge og indvandrere uden tilknytning til arbejdsmarkedet.

Læs mere om Job & Sprog