Taldansk Online

Fast-track dit Danske sprog. Online. Gratis. Taldansk Online er designet til at passe naturligt ind i din livsstil, mens den styrker dine samtalefærdigheder i et autentisk, real-time miljø. Endnu bedre - det er helt gratis at deltage.

Én til én samtale

Deltagerne i Taldansk Online bliver matchet med en dansktalende samtaleven, baseret på sprogligt niveau. Efter en kort introduktion, mødes parret via videoopkald i Google Hangout og bestemmer, hvor ofte de vil mødes online.

Noget at tale om

Uanset om du taler om politik eller dine venners seneste opdatering på Facebook - det er virkelig op til dig. Du designer hvilke emner, du vil bruge til at øve dit danske.

Multi-platform miljø

Alle Taldansk Online møder foregår i Google Hangout. Derfor kræver deltagelse adgang til internettet, et webcam og en mikrofon. I Google Hangout er der flere funktioner, der kan hjælpe med samtaler, såsom Chat, Del skærm og GoogleDrive, der gør det muligt for deltageren at oprette ordlister eller dele dokumenter, der understøtter dine samtaler.

Vil du høre mere?

Læs mere om programmet og mød vores mange frivillige på facebook.com/taldanskonline eller kontakt os på taldanskonline@gmail.com.

Flyers

Hent flyers på dansk og på engelsk.